VIJESTI

Viteško poduzeće privodi kraju zahtjevni projekt rekonstrukcije mosta u Zenici

 

30.03.2021 09:58
Slika
 
Već dulje vremena radi se rekonstrukcija mosta na petlji Blatuša na ulazu u Zenicu. Naime riječ je o ulazu s ceste M17 preko rijeke Bosne i o dionici puta Doboj – Zenica – Lašva.Petlja u Blatuši dugo vremena je ne uvjetna kako za vozila tako i za pješake. Međutim problem će uskoro biti riješen.jer se radovi na blatuškoj petlji privode kraju. Usporedo s tim u tijeku je i rekonstrukcija javne rasvjete na navedenoj petlji u ulazu u grad Zenicu. Ono što je zanimljivo je kako ovaj izuzetno bitan i zahtjevan infrastrukturni projekt izvodi poduzeće Pont d.o.o. Sarajevo. Nadaju se kako će vremenski uvjeti dozvoliti da radove budu privedeni kraju u što kraćem vremenskom periodu.
Već dulje vremena radi se rekonstrukcija mosta na petlji Blatuša na ulazu u Zenicu. Naime riječ je o ulazu s ceste M17 preko rijeke Bosne i o dionici puta Doboj – Zenica – Lašva.Petlja u Blatuši dugo vremena je ne uvjetna kako za vozila tako i za pješake. Međutim problem će uskoro biti riješen.jer se radovi na blatuškoj petlji privode kraju.
Usporedo s tim u tijeku je i rekonstrukcija javne rasvjete na navedenoj petlji u ulazu u grad Zenicu.

Ono što je zanimljivo je kako ovaj izuzetno bitan i zahtjevan infrastrukturni projekt izvodi poduzeće Pont d.o.o. Sarajevo. Nadaju se kako će vremenski uvjeti dozvoliti da radove budu privedeni kraju u što kraćem vremenskom periodu.
0 0